MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

20 července, 2014

Shrnutí týdne #1

neděle, července 20, 2014 čeká na komentář
Abych to shrnula, tento týden byl docela náročný. Hned v úterý jsem šla na operaci se psem, takže celou dobu jsem zavřená doma a hlídám ji. Ale trošku mi udělal radost recenzní výtisk knihy Hon od Andrew Fukudy z nakladatelství Fragment. Ten jsem samozřejmě přelouskala celkem rychle. Recenzi na něj najdete zde...


Minulý víkend jsem rozpracovala nový design, který jsem dodělávala ve chvílích, kdy Maggie spala. Bylo pár dobrých odezev, kdy jste mi ho pochválili, tak doufám, že se opravdu líbí...


Ukázala jsem vám pár dalších sérií, které mám uložené v knihovničce a knihy, které bych do ní chtěla přidat... No řekla bych, že toho za týden opravdu moc není. Ale stejně jsou prázdniny a vy si je určitě užíváte někde venku, u vody nebo v cizině :-)

Jediné co vám ještě připomenu je, že můžete chod blogu sledovat i na těchto místech... Protože nic neudělá člověku větší radost než odezva od vás čtenářů :-)



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne