MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

19 července, 2014

Dalším projektem, ke kterému se připojím je On My Wishlist... Meme z dílny Book Chick City... - o projektu

Kniha z prostředí Povstalecké trilogie od Veronicy Roth. Jde o příběh z pohledu Čtyřky, neboli Tobiase... Bohužel jsem zatím nenašla žádné info o tom, kdy kniha vyjde u nás. A pokud vyjde, hned ji chci :-P Jediné co jsem zjistila, že jde o povídky a měly by být celkem čtyři (jak jinak).



 Veronica Roth, Čtyřka - databazeknih | goodreads
Dva roky předtím, než si Beatrice Priorová vybrala, tak šestnáctiletý syn vůdce frakce Odevzdanosti udělal totéž. Tobiasovo přeřazení mezi Neohrožený mu dává šanci začít znovu. Zde se nebude říkat podle jména co pro něj rodiče vybrali. Zde se nenechá zastrašit zase jako skrčený dítě. Nově pokřtěný "Čtyřka", si řekl při zahájení, že se mu bude dařit v Neohroženosti. Zahájení je jen začátek, i když Čtyřka musí získat svoje místo v hierarchii Neohroženosti. Jeho rozhodnutí bude mít dopad na budoucí zasvěcence, stejně jako odhalit tajemství, které by mohlo ohrozit jeho vlastní budoucnost a budoucnost celé frakce systému. O dva roky později, Čtyřka se chystá jednat, ale situace je stále nejasná. První nový skokan do sítě může změnit všechno. S ní, způsob napravení jejich světu může být jasné. S ní by mohl být znovu Tobias.


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne