MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

08 dubna, 2015

Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?

Poster k filmu 
      Ant-Man
Jelikož mám ráda filmová zpracování Marvelovských komiksů, jako například Hulk, Avengers, Captain America atd., tak jsem ochotná 'vyzkoušet' i toto :-D Přemýšlím, že si to nenechám ujít. A určitě bude i toto součástí jejich projektu, kdy všechny filmy i seriály jsou vzájemně propojené. Nu, uvidíme, co z toho bude :-)

Ant-Man

Akční / Sci-Fi
USA, 2015

Režie: Peyton Reed
Předloha: Stan Lee (komiks), Jack Kirby (kniha)
Scénář: Joe Cornish, Edgar Wright, Adam McKay, Paul Rudd
Kamera: Russell Carpenter
Hudba: Christophe Beck
Hrají: Evangeline Lilly, Paul Rudd, Michael Douglas, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer, Corey Stoll, John Slattery, Joe Chrest, Wood Harris, Tip Harris, David Dastmalchian, Martin Donovan, Hayley Atwell, Kourtney Shales, Zack Duhame, Jordi Mollà, Rod Hallett, Marie Joelyn, Vanessa Ross

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět.


Zdroj informací o filmu - csfd.cz


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne