MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

01 prosince, 2015

Předvánoční soutěž

úterý, prosince 01, 2015 11 komentářů
Poslední soutěž letošního roku. I když jsem se původně zařekla, že dlouho nic nebude, tak nakonec pustím tuto a pak se uvidí. Snad se vás zúčastní co nejvíce :-) Chtěla bych vám tímto i poděkovat, protože minulý měsíc padl rekord a blog navštívilo více jak 1500 lidí. Což je úplně skvělé a moc mě to potěšilo... :-)

Pravidla

  1. Soutěž probíhá od 1.12. do 14.12. ZMĚNA - UKONČENÍ 13.12. O PŮLNOCI (kvůli malé účasti a dlouhodobému nepřihlašování nových lidí)
  2. Zúčastnit se mohou jen lidé z ČR.
  3. Výherci budou celkem tři.
  4. Výherce budu vybírat pomocí stránky random.org...
  5. Duplicitní vstupy mažu, tak pozor.
  6. Výherce budu informovat emailem, který napíšete do formuláře, abych od vás měla potvrzení a hlavně abych dostala adresu :-) Na odpověď počkám maximálně dva dny.  
  7. Vyhrazuji si právo na změny soutěže (především, pokud bude málo účastníků, ideálně aspoň deset lidí na jeden formulář).

O soutěži

A tentokrát trošku netradičně. Budou celkem tři formuláře. Každý formulář pro jeden 'balíček'. První dva balíčky s velkou pravděpodobností budou obsahovat knihy. Jaké, to jsem se ještě na sto procent nerozhodla a až se rozhodnu, stejně nebudete vědět o co jde. Budou totiž zabalené a rozbalovat budete až pod stromečkem :-) K tomu bude i pár záložek. Třetí cena budou jen záložky, ale za to zase pěkná hromádka :-) Zúčastnit se můžete ve všech formulářích, vyhrát ale jen jeden. Budu losovat od prvního balíčku, takže když tam někdo vyhraje, je automaticky vyřazen z ostatních... Doufám, že je to jasné, případně se ptejte v komentářích :-)

Výhra

Knihy budou ode mne, moje koupě. Bohužel kvůli finanční stránce nečekejte novinky ani žádné drahé knihy. Záložky budou od nakladatelství Fragment, kterému moc děkuji a navíc ještě nějaká moje výroba. Snad vás tedy neodradí, že nic dopředu nevíte, ale jinak by to nebylo překvapení :-) Ukážu vám (na konci článku) alespoň ty moje záložky :-)


Balíček č.1

kniha + 3 mnou vyrobené záložky + 2 záložky od Fragmentu
 

Balíček č. 2

kniha + 3 mnou vyrobené záložky

Balíček č. 3

10 záložek od Fragmentu + 6 mnou vyrobených záložek
Soutěžní formulář


Moje vyrobené záložky

Tyto záložky jsem vytvořila pro soutěž... Snad se vám budou líbit. Nejsou jako kupované nebo od nakladatelství, ale snažila jsem se :-P








Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

11 komentářů:

  1. Skvělý nápad na soutěž. A hlavně to tajemno ohledně balíčku se mi moc líbí! Překvapení pod stromeček, jak má být! :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Jupí - je to tu! Jdu vyplnit formuláře! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nápad s překvapením je sice fajn, ale taky se může stát, že tomu člověku pošlete knížku, kterou už má...

    OdpovědětVymazat
  4. Soutěže se zúčastním ráda :) Snad něco vyhraju, záložky vypadají perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá soutěž! :) Jsem ráda, že jsem na ni narazila. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, škoda že jsem soutěž zmeškala:( ale ty záložky jsou vážně krásné.:) Máš na to asi talent, jen tak dál!:)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne