MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

22 května, 2016

Shrnutí týdne #97

neděle, května 22, 2016 2 komentáře
Tak jsem úspěšně zpátky. Můžu teda říct, že to počasí je jak na houpačce. Nejdřív pořád kosa a hnusně a dneska vylezlo slunko a najednou sauna. V mém geniálním autě bez klimatizace jsem pěkně umírala. No, jsem ráda, že už sedím doma v klídečku, všude dokořán otevřeno a je mi fajn... Ještě kdyby mi někdo podal tu zmrzlinu z mrazáku :-P

Týden jsem začala volným pondělím, ale stejně jsem se na otočku musela stavit v práci. A to na čtvrtou hodinu ranní. Vstávat ve tři, to by chtělo medaili. Naštěstí jsem už v šest byla zase hezky zpátky a mohla jsem opět zalézt do peřin. Nicméně jsem pak celý den byla jako praštěná...

Zkoukla jsem zase pár zajímavých filmových kousků a tentokrát se našlo i něco lepšího s čím jsem byla spokojená. Zázrak :-) Naštěstí by teď měli během následujícího půl roku do kin mířit dobré a zajímavé filmy. Už se těším :-) Hlavně na marvelovky a fantasy pecky. Máte něco vybráno? :-)

poster poster poster poster

Po dlouhé době jsem se pustila do 'kolečka' recenzí. Na cestu na Svět knihy jsem si vybrala Prach a stín, což byla opravdu skvělá kniha, která mě bavila a Naslouchače. Toho ještě dočítám, ale v nejbližší době budu mít hotovo... A potom se konečně vrhnu na Dědičku ohně, na kterou se úplně třesu :-)

Mimo to jsem teď měla opravdu úspěšný týden. Nevím co se stalo, ale štěstěna stála při mě. Vyhrála jsem Dubnovou čarodějku a záložky na blogu Svět Středozemě. A včera jsem se dozvěděla, že jsem vyhrála kuchařku Lahodně s Ellou :-D Jsem na ni docela zvědavá... Jo občas se vyplatí trávit ten čas na netu a soutěžit (hlavně že mám výmluvu, tak mě v tom nechte ;-)).


Co se týče blogu, tentokrát k žádným velkým změnám nedošlo. Jste rádi co? :-D Ne, jediné, co jsem pozměnila je slider v menu. Snažila jsem se ho vyměnit za úplně nový, lepší, s možností posouvat obrázky šipkami, ale nějak mi to nešlo skrz javascripty zprovoznit. Takže zůstal ten starý, jen jsem trochu upravila vzhled... Jinak nic...

No a včera jsem spustila test projektu výměny záložek. Momentálně je to vytvořené jako událost na facebooku blogu. Zkušebně na dva týdny, protože nevím, jak velký zájem o to bude. To se uvidí až časem, pak bych vymyslela nějaké lepší umístění.

A to je asi vše. Další čas jsem tak akorát trávila v práci nebo nad blogem a knihami. Jsem zvědavá, kdy třeba dodělám ten model, na kterém pracuji víc jak rok. Chjo, je to se mnou bída. Nechápu, kde je zakopaný ten žrout času, protože mám pořád pocit, že nic nestíhám...

A jaký jste měli týden vy? :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Zrovna jsem si říkala, že bych mohla kouknout na Jak přežít single, kamarádka mi to vychvalovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ušlo to, nebylo to marné. Ale rozhodně to nebylo tak skvělé, jak slibovaly ukázky

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne