MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

03 července, 2016

Shrnutí týdne #103

neděle, července 03, 2016 1 komentář
Po pár stresujících chvílích s mobilem, mám konečně čas se pustit do tohoto článku. Podíváme se, co se dělo za posledních sedm dní, i když to bude asi docela bída. Už dva dny jsem nepřečetla ani stránku, ale asi jsem to potřebovala. Takový malý oddych. Nicméně, dnes bych to už ráda napravila :-)

Jako první jsem na zpestření blogu, jelikož moc osobních článků a podobně nesepisuji, prostě nevím, co bych vám měla vykládat, tak jsem se rozhodla zapojit a vyplnila jsem tag Já knižní recenzent... Co jsem prozradila a od koho jsem projekt převzala se už dozvíte v článku...



Rozhodla jsem se trochu více věnovat nejrůznějším tipům pro blogery. Vypadá to, že tyto články budou docela v oblibě. Už mám i napsané na papíře témata, kterým bych se chtěla věnovat. Momentálně jich mám přes dvacet, takže je začnu postupně sepisovat a chystat :-) Tento týden jste si například mohli přečíst Rss feed na komentáře... A abychom zůstali u toho rss kanálu, tak i ještě téma Goodreads rss kanál. Doufám, že vám tím pomůžu a že narazíte na něco, co se vám hodí :-)

Podařilo se mi úspěšně navázat další spolupráci. Tentokrát mi převelikou radost začalo dělat nakladatelství Baronet. První kniha, kterou jsme si domluvili na recenzi byl Řezník, který mě mile překvapil a tento thriller rozhodně stojí za to...


Skončil nám červen a začal nový měsíc. Tím pádem byla povinnost (i radost) si shrnout uplynulé týdny. Měla jsem nové čtyři knihy. Co se čtení týče, přečetla jsem krásných sedm knížek. A jsem na sebe pyšná :-P Kéž bych tak skvělý měsíc měla pořád :-D



To je z mého nabitého týdne asi vše. V pondělí jsem měla volno, jinak jsem až do neděle trčela v práci :-( Takže jiných věcí jsem moc nestíhala. Jako například můj model, který stále čeká na finální natření. Ale co se dá dělat. Ještě příští týden musím vydržet a pak mě čeká opět dovolená. Už se na nic moc těším, protože se hodlám zase pustit do velkého čtecího maratonu :-)

A jaký jste měli týden vy? Nezapomeňte se pochlubit...

A nakonec, na mém facebooku probíhá do dnešní půlnoci soutěž o kovovou knižní záložku. Takže se zapojte, pokud chcete a teď už jen přeji hezký zbytek večera :-)



A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

1 komentář:

  1. Wow, tvoje knihovnička vypadá fakt dobře! :)
    A děkuji za vyplnění toho tagu :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne