MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

17 září, 2016

Kutilem napořád

sobota, září 17, 2016 8 komentářů
Jak jistě víte, pořád se oháním tím, že předělávám pokoj. Trochu toho stěhování nábytku sem a trochu tam. Je to jako nemoc, jako moje knihomolství. Nikdy nevydržím dost dlouho a nenechám věci na pokoji, prostě po nějaké době mi to přijde nudné a neustále stejné, tak pořád něco posouvám. Teď jsem se ale rozhodla udělat něco s knihovnou.

Na internetu na mě vždycky koukají tak nádherné sestavy plné knih a drobností, až se mi zachtělo změny. Rozhodla jsem se proto odstěhovat gauč, který je pro mě naprosto k ničemu. Místo něj přijde hezké nové křesílko. Mělo by být dostatečně velké a pohodlné. Zbývá jen vydržet, až zavolají z obchodu, že už přišlo. Jsou to téměř tři týdny a stále nic :-(

Takhle mi ho mamka vyfotila v obchoďáku, když ho objevila...
 

Včera jsem se po čtrnácti dnech dočkala a nechala nařezat police. Konečně jim ten stroj jel a já hned frčela do obchoďáku, aby mi to už vyšlo. Sice jsem čekala přes půl hodiny, ale stálo to za to. Police mám a dnes jsem úspěšně všechno sešroubovala k sobě. Jak říkám, kutil hadra :-D No, docela jsem si mákla, ale stojí to a už jsem i pár polic naplnila. Knihovna teď sice působí docela poloprázdně, ale moc se těším, až tenhle můj plácek bude konečně kompletní. A navíc v listopadu budu dělat takovou větší objednávku knih, takže něco ihned naplním. Jednak se dlouho omezuji v nákupech a jednak jsem šetřila jako pominutá, abych si mohla konečně udělat zase radost... Určitě si dokážete představit moje nadšení :-)

No a abych zbytečně neprotahovala tento zbytečný článek, malá fotka na závěr, jak se mi dnes dařilo :-P Omluvte kvalitu, už je málo světla...



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Máš nádhernou knihovnu! A to křeslo - wow! :o

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nádherná knihovna. A závidím toho volného místa, já už mám téměř vše zaplněno :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Jéééj :) veľmi pekne vymyslené, ja sa tak teším, keď raz budem "veľká" vo svojom byte a budem mať vlastnú knižincu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Co říct? Vypadá to vážně krásně :) A ano, naprosto upřímně přiznávám, že ti neskutečně závidím! :D
    Imaginareum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ooo, dekuji :-) na to ze jsem zacinala asi se sotva dvaceti knihami... :-D

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne