MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

19 listopadu, 2016

Filmová očekávání #43

sobota, listopadu 19, 2016 5 komentářů
Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?

poster poster posterposter

Týpci a zbraně
Film podle skutečných událostí. No jsem zvědavá, hlavně kvůli tomu tématu, že je to komedie a taky kvůli hereckému obsazení...

Příchozí
Další sci-fi o příchodu ufounů na naši planetu. Zajímavé téma i herci. To rozhodně musím vidět. Jen ať to není nějaká blbina. 

Sedm statečných
Sice jde o další předělávku staré klasiky a to obvykle nedopadá dobře, ale dám tomu šanci. Přece jen tam hraje Chris Pratt, Ethan Hawke a další... Pevně věřím, že do toho westernu nevloží až moc dnešních akčních prvků.

Zlato
Nevím, co přesně očekávat od tohoto filmu. Ale bude tam určitě krásné prostředí, akce, nebezpečí. Takové to obvyklé dobývání nějakého území pro slávu a bohatství.

Star Trek 4
No a nakonec sci-fi, které zná snad každý, i když to neviděl. Tohle je pro mě skoro jako povinnost, takže nemám co víc dodat :-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Já jsem hodně zvědavá na Příchozí a Star Trek - to je klasika. Nicméně jsem zvědavá, jak si poradí s postavou Čechova po tom, co se přihodilo Antonovi...
    Lory Humble × TICHÝ ODPOR

    OdpovědětVymazat
  2. Mám v plánu Příchozí, ale bůhví kdy se k dostanu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc se těším na Příchozí, ale asi si počkám, až budou online :D

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne