MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

18 dubna, 2017

Druhá záložka je už dávno hotová, ale soutěž připravuji až nyní. Přece jen neuškodí mít mezi jednotlivými články i trochu pauzu, že :-) Každopádně dnes jde o zelenou záložku se sovičkou a symbolem anch... Co pro výhru udělat? Stačí mi do komentáře napsat přezdívku, e-mail a proč byste chtěli zrovna tuto záložku... :-) Výherce pak vylosuji během příštího víkendu.

  1. Soutěž bude probíhat do 28.4.2017.
  2. Zúčastnit se mohou jen lidé z ČR.
  3. Výherce budu informovat emailem, který napíšete do komentáře, abych od vás měla potvrzení a hlavně abych dostala adresu :-) Na odpověď počkám maximálně dva dny.
  4. Vyhrazuji si právo na jakékoli změny v soutěži (posunutí data, úpravení výhry, změna podmínek při nedostatečném počtu účastníků apod...).



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

11 komentářů:

  1. lovkyne.pribehu@gmail.com

    Díky za soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kofilafidorka2@seznam.cz
    Petra Sedláčková
    Sovičky miluji a záložka je úžasná ❤

    OdpovědětVymazat
  3. hachlina@seznam.cz
    Děkuji za soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  4. O mně už víš, že bych tuto záložku moc chtěla! Mám ráda sovičky, pokoj mám zelený a taky je to moje oblíbená barva :P a po tvém doporučení bych se ani nebála ji dát do knihy :) Nemám žádný speciální důvod proč bych ji měla vyhrát, jednoduše zkusím štěstí :)
    zasitavknihach@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. prochalucka@seznam.cz
    Jinak skvělá soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju tvoje záložky a doufám, že jednou to štěstí mít budu :-) i když nedám dopustit na růžovou barvu a Paříž, tak tahle zelená je taky správňácká :-)

    Blaufik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Lory Humble
    loryhumble@gmail.com
    Proč? Já jsem odjakživa taková tvůrčí dušička, takže hrozně ráda tvořím a hlavně taky hrozně ráda obdivuju výtvory ostatních a právě tyhle tvoje železné žáložkoidní výrobky mě strašně fascinují už delší dobu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Míša
    kniznidenicek.blog@gmail.com
    No, jednoduše protože bych si jí moc přála, strašně se mi ty tvoje záložky líbí. Minule jsem soutěžila o tu se stromem, bohužel to nevyšlo, ale budu to zkoušet tak dlouho, dokud od tebe nějakou mít nebudu :D
    Díky za soutěž!

    OdpovědětVymazat
  9. Kristýna, The Book Talk Blog
    thebooktalkblog@gmail.com
    Protože Tvoje záložky zbožňuju a pevně věřím, že jednoho dne se na mě usměje štěstí a některá z nich ke mně doputuje... :) A pak bude mít čestné místo v mém knihomolském zákoutí :)
    Díky moc za soutěž, Luci, a měj se pěkně!

    OdpovědětVymazat
  10. Arleen
    unlivredemoi@gmail.com

    Protože moje záložky bývají většinou lístky z autobusu, samolepky apod. a já se divím, že je neustále ztrácím a je to proto, že si na ně nedávám pozor.
    Docela si věřím, že takovouhle hezkou záložku bych vážně neztratila a že boží knížky si prostě zaslouží boží záložku :D
    Díky za soutěž! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Medvědářka
    teky.s@seznam.cz

    Mám ráda zelenou. Připomíná mi jaro a s ním probouzející se přírodu po zimě. A také mám sovičkový futrálek na záložky, tak by se tam hezky vyjímala :-)

    Hezký den ti přeji :-)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne