MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

08 května, 2017

Podepsaná kniha - Ve zdech

pondělí, května 08, 2017 3 komentáře
Další podepsanou knihou je tentokrát kniha českého autora, kterou jsem vyhrála v soutěži... Zlákala mě zajímavou anotací a tak jsem se do soutěže zapsala. A ono se zadařilo... Tak ji mám s podpisem a věnováním :-)


Ve zdech {recenze}
"Sny jsou skutečné. Noční můry také. A proto je musí někdo pochytat. Ve zdech každého pokoje, ve kterém někdo někdy snil, se nachází Kraj snů, plný nejrůznějších postav, jejichž úkolem je chránit svět Snílků. Co kdyby se ale ve zdi objevila trhlina a hrozilo, že noční můry zaplaví svět za zdmi? Jedinou nadějí je Snílek Richard, který se dostane do zdí své garsonky. Postupně ale začne zjišťovat, že ne všechno je takové, jaké se zdá být, a o žádnou záchranu světa možná vůbec nejde. Někdo má totiž úplně jiný plán."


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

3 komentáře:

  1. Velká gratulace k výhře, knížka vypadá parádně - a hlavně ten podpis udělal nejspíš ještě větší radost :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to urcite, v tomto ohledu jsem novacek, moc podpisu zatim nemam :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne