MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

14 října, 2017

Viděla jsem... #127

sobota, října 14, 2017 8 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

poster poster poster poster poster

Mlha
Náhodou jsem na film narazila na youtube, tak jsem měla alespoň kulisu. Ale na to, že jde o předlohu od samotného Kinga, je film opět šílený. Nic moc zpracování, efekty úplně mimo. Nechápu, že jeho práva dostane každý břídil...

Moje hodnocení:

Divoké vlny 2
Tohle mi stačilo poslouchat a i tak jsem věděla, že je to totální kravina. To chtějí děckám zabít i zbytek mozkových buněk?

Moje hodnocení:


Královna pouště
Zlákalo mě herecké obsazení, když jsem film zahlédla v programu. Ale nakonec to byl obyčejný film bez jakéhokoli života, tak trochu to ztrácelo pointu a především tam nebylo nic, co by člověka nějak extra vtáhlo. Ale ušlo to, lepší než jiné projekty.

Moje hodnocení:


Baby Driver
Automobilové honičky byly super, dobrá hudba, zvrat byl nečekaný a konec přeslazený. Ale bylo to koukatelné a tak trošku nové. Bohužel snaha a nadupaný trailer zbytek filmu nezachrání.

Moje hodnocení:


Whiplash
Na film jsem se už nějakou dobu chystala, ale pořád nebylo to správné odhodlání. Nakonec jsem zjistila, že bude v televizi, a když už jsem to dostala tak naservírováno, tak proč ne. Ale vyklubala se z toho kravina. Více než o krásnou hudbu šlo o zbytečný dril a nervy. A ten profesor byl naprostý idiot. Kdo to kdy viděl, takové chování ke studentům. Prostě všechno dohromady mi absolutně nesedlo a myslím, že to byla prostě zbytečná blbost.

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Tak ani jeden z těchto filmů mě bohužel neláká.. :D

    http://boook-planet.webnode.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední dobou mi přijde, že je docela shit i to, co jde teprve do kin :( Ať žijou seriály

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je holt byznys, oni vydelaji i na te hruze, tak co se budou snazit ze

      Vymazat
  3. Většina Kingových zpracování jsou braky :-/
    Soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasim, je to skoda... vyjimkou je snad Zelena mile a taky se mi libil docela Dum v ruzich nebo tak nejak

      Vymazat
  4. Momentálně ani jeden z filmů neplánuji, vlastně kromě vln ani nevím že existují. Ale Baby driver nezní úplně špatně. Možná, až mi zmizí aspoň půlka mého watchlistu :D

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne