MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

14 dubna, 2018

Další Mustang do sbírky hotový. V tomto případě to bylo lehké a rychlé (takže nemám ani moc fotek z postupu), protože karoserie byla vyjímečně už předchystaná. Aspoň jeden model ve vitríně bude tedy hezký :-P A už mi chybí poslední a mám hotovo...














Celá sbírka Mustangů... :-)




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Super sbírka! V mém případě nevím jestli bych na to měla trpělivost, ale rozhodně se na to hezky kouká :D :) Jsi fakt šikovná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ale jo, není to žádná hrůza udělat. Asi tak jako každá věc, kterou člověk tvoří...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne